Home

Heerlijk overnachten in een sfeervol echt ‘Noord-Hollands’ huis, zeer gunstig gelegen aan de Frieseweg in Alkmaar, naast de nog in bedrijf zijnde molen ‘t Roode HertU overnacht in een comfortabele gastenkamer voorzien van o.a. tv. U heeft een prive badkamer en vrij gebruik van de ontbijtruimte inclusief gratis koffie, thee en Wifi.

De gastenkamer is gelegen aan de rustige achterzijde van het huis. Uw verblijf is, indien gewenst, inclusief een in huiselijke sfeer geboden  ‘broodnodig’ ruim ontbijt welke bij mooi weer ook op het terras is te gebruiken.  Uw auto kunt u gratis parkeren in de straat tegenover of in de straat aan de achterzijde van het huis.

De B & B is zeer gunstig gelegen. Er is een bushalte voor de deur en het treinstation ligt op een kwartiertje lopen afstand en is tevens te bereiken met buslijn 4. bent met nog geen 10 minuten lopen midden in het stadscentrum van Alkmaar  en is ook te bereiken met buslijn 3 of 4. Met een paar minuten lopen bevindt u zich in de Oudorperpolder. Alkmaar met haar ‘oude stad’ en haar binnenstad met veel leuke winkels, gezellige restaurants, knusse café’s en met op vrijdag  natuurlijk de bekende kaasmarkt. Maak een mooie stadswandeling of maak een rondvaart door de Alkmaarse grachten en beleef de zeer lage spectaculaire bruggen. Vergeet niet te bukken!

Ook uw culturele wensen naar Alkmaar zijn  binnen hand- en loopbereik. Denk aan een VVV stadswandeling,  Theater de Vest, het Stedelijk museum en het Kaasmuseum. Maar denk ook eens  aan de nabije omgeving met bijvoorbeeld  het museum Broekerveiling (Broek op Langedijk), het dierenpark Blanckendaell ( Warmenhuizen)  of Hoenderdaal (Anna Paulowna). Alles op korte reisafstand.

U kunt bij ons natuurlijk prima terecht tijdens de meerdaagse evenementen zoals Kaeskoppenstad, het muziekfestival ‘Indian Summer’  of de Alkmaarse wandel4daagse.

Verder is vanuit Alkmaar ook Amsterdam en het strand, door de goede verbindingen met het openbaar vervoer, snel en makkelijk te bereiken.

Wij wensen alvast u een fijn verblijf. Tot ziens!

Miriam